Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Yılbaşında Doğru Giyinme Rehberi

          25 Aralık 2018

          Yılbaşına yaklaştığımız şu günlerde yeni yıl ruhunu her bir köşede görmeye başladık bile! Beyaz, yeşil ve kırmızının renk dansları, cıvıl cıvıl süslenmiş ağaçlar, şimdiden başlayan tatlı hediye telaşı ve yılbaşı planları…

          Yılbaşı gecesinde ne giyeceğine hala karar veremeyenlerin yardımına Pierre Cardin yetişiyor! Bu özel geceyi nerede ve nasıl geçirecek olursanız olun, size uygun bir Pierre Cardin kombini mutlaka vardır.

          Haydi, sizler için hazırladığımız Yılbaşında Doğru Giyinme Rehberi’ne bir göz atın!


          Ev Konforu

          Yeni bir yılı karşılamanın belki de en güzel yolu, sevdiklerimizle evimizin konforunda yaptığımız sıcak kutlamalar. Cazibeli smokinler, gösterişli takım elbiseler kenarda dursun, Pierre Cardin kusursuz ev kombiniyle karşınızda…

          Oldukça konforlu denim pantolonları, bu sezon Pierre Cardin koleksiyonunun odak noktası olan trikolarla kombinlediğinizde kutlamaya hazırsınız bile! Alternatif arayanlar ise trikoların içine giyilen desenli gömleklere mutlaka göz atmalı.

          Otel Şıklığı

          Yeni yılı gecenin büyüsüne yakışır şekilde şık bir davette karşılamayı düşünenler ise görünümüne biraz daha özen göstermeli. Stil sahibi her erkeğin kurtarıcısı takım elbiseler, yılbaşı gecesine de çok yakışacak.

          Restoran Ağırlığı

          Yılbaşını evde geçirmek istemeyen, ama bir yandan da daha az resmi bir kutlama alternatifi arayanlar için restoranlar güzel bir tercih olacaktır. Takım elbiseler yerine, daha rahat ama şık gömlek ve ceket kombinleri tam size göre!

          Sokak Doğallığı

          Yılbaşını, sokağın dinamizmiyle geçirmek isteyenler için ise rahat bir kombin şart! Casual stilin karşı konulmaz konforu ile bırakın enerjiniz dışarı taşsın! Üzerinize bir Pierre Cardin mont alarak, soğuk hava koşullarından korunmayı da unutmayın.

          Yılbaşını nerede ve nasıl kutluyor olursanız olun; 2019 sizin yılınız olsun!

          Pierre Cardin’in farklı formlarda hayat bulan zamansız parçaları ile sizi yeni yılda birlikte geri sayım yapmaya davet ediyoruz!

          #SeninÇizgin #SeninYılın #2019