Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Ofis Ruhunu Trikolar ile Yansıt!
          22 Mart 2019



          Mart ayının değişken hava koşullarına karşı gardırobunuzun olmazsa olmazı; trikolar! Pierre Cardin dört mevsimin de tadını özgürce çıkarabileceğiniz trikolarıyla, geçiş döneminde şık ofis önerileri sunuyor. Pierre Cardin trikoları, pantolonları ve gömlekleri ile ofisinizde artık tüm gözler sizin üzerinizde.

          Business Casual
          Business Casual

          Tek bir dokunuşla sıradan görünümlere sınıf atlatan Pierre Cardin trikoları, geçiş mevsiminde stilinizi yenilemenin en kısa yolu. Trikolar eşliğinde egemenliğini ilan eden desenli gömlekler ise kış mevsiminin yavaş yavaş sonuna gelindiğinin ve ofis stilinizi yeniden yaratmanız gerektiğinin haberini veriyor! Triko ve desenli gömlek birlikteliğinin casual görünümünü, lacivert tonlarındaki chino pantolon ve siyah rugan ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.

          Business
          Business

          Klasik parçaların cezbedici etkisine kayıtsız kalamayan ofis stili, bu kez hiç olmadığı kadar ciddi! Neyse ki toprak tonlarındaki triko, geçiş döneminin enerjisini arkasına alarak bu ciddi havayı kırmaya hazır… Klasik tarzın elegan duruşunu sevenler, dört mevsim giyebilecekleri Pierre Cardin trikoların sunduğu zarif görünümden vazgeçemeyecek. Takım elbiselerinize, Pierre Cardin trikoları ile başka bir boyut katmaya hazır olun!

          Smart Casual
          Smart Casual

          Haftanın son günlerinde klasik parçalara elveda, rahat ve şık parçalara merhaba deyin! Artık enerjik, şık ve kendinden emin parçalar, ofislerin yeni yıldızları! Haftanın son günleriyle beraber güneşli havaların enerjisini Pierre Cardin triko ve denim pantolonlarla ofislere taşıyacaksınız. Kahve tonlarındaki rugan ayakkabının klasik tavrını, casual parçalar ile hareketlendirmenin size bir duruş katacağından, çalışma arkadaşlarınızdan da tam not alacağından emin olabilirsiniz. Ofisinizde yaklaşan baharla birlikte stilinizi göstermenin tam zamanı!