Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Dünya Uyku Günü’ne Özel Lingerie Rehberi

          15 Mart 2019

          Uyku severlere müjde, bugün uykunun gününü kutluyoruz! 2008 yılından beri Dünya Uyku Derneği, Mart ayının üçüncü cuma gününü, Dünya Uyku Günü olarak ilan ediyor. Bu günde, dünyanın dört bir yanındaki uyku severler ve uzmanlar, sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı olan uykunun öneminden bahsediyor.


          Dünya Uyku Günü, bugüne denk gelmişken, bedeninizi saran iç giyim parçaları ile kendinizi özel hissetmenizin tam zamanı! Büyüleyici satenler, kıvrımları ortaya çıkaran kaplar ve detaylarıyla şımartan gecelikler… Özenle hazırlanan Pierre Cardin Lingerie, ev giyiminde de özgünlük ve estetik arayan kadınları bekliyor!

          Satenin, teninizden kaydığını hissedeceğiniz dokusu ile uykuya cezbedici bir giriş yapmaya ne dersiniz? İç giyimin, en iddialı rengi bordo ve sateninin eşsiz uyumu ile romantik ve şık hissetmeniz oldukça kolay. Pierre Cardin kadını, gece de gündüz de iyi görünmeyi bilir!

          Konforlu ve kaliteli pijama takımlarının da yatırımlık parçalar arasında olduğunu unutmamak gerek… Uykuya adanmış pijama takımları, zihninizin rahatlamasında oldukça yardımcı. Gecenin yıldızlarını üzerinizde taşıdığınız bu pijama takımı ile uyku keyfini, en üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

          Dokusu tamamen yumuşatılan gecelikler, rengi ve dantelin modernliğiyle zamansız parçalar olmaya aday. Özellikle evlilik hazırlığı yapan kadınların tercihlerini belirleyen bu modeller ve çeyiz setleri, etiketi olmadan bile Pierre Cardin olduğunu anlayabileceğiniz kalite ve zenginliğe sahip...

          Pierre Cardin olarak, dünyanın en rahat uykularının sizinle olmasını diliyor, sizleri Dünya Uyku Günü’ne özel fırsatlarımızı keşfetmeye davet ediyoruz! #GerçekSen